Renovera Innergårdar Stockholm

Full service - Gårdsbjälklag - Tätskikt

Tjänster

Bland våra övriga byggtjänster hittar ni bland annat renovering av tätskikt och trädgårdsanläggning.

Tätskikten är en mycket viktig del i byggnader och markanläggningar. Vi renoverar och anlägger nya tätskikt på innergårdar, i parkeringshus, på balkonger med mera. Vi tar oss an såväl stora som små projekt och erbjuder er som kunder ett försäkringsskydd med en tätskiktsgaranti på tio år. Om ni är osäkra på hur gamla tätskikten är och om de behöver bytas ut kan ni gärna kontakta oss så kommer vi ut och tittar.

Trädgårdsanläggning

En vacker trädgård ökar värdet på er fastighet och ger även ett mervärde för de boende. Vi har kompetensen som krävs för att skapa trivsamma utemiljöer där underarbetet blir riktigt gjort och slutresultatet blir en vacker och grön yta. Från stenarbeten till anläggning av gräsmatta - vi tar hand om hela jobbet.

Balkonger & Altaner

Vi kan montera och renovera balkonger, altaner och liknande uteplatser. Lösningarna anpassas så att de passar väl ihop med byggnadens stil.

Fasadrenovering

Fasaden måste hållas i skick för att skydda huset på bästa sätt. Låt oss göra en översyn så föreslår vi lämpliga åtgärder. Vi har egna kranbilar och fasadklättrare som underlättar jobbet. Dessa kan även hyras separat.

Gjutning & Parkeringsdäck

Hållbara parkeringslösningar är minst lika viktiga som innergården. Låt oss renovera er parkering. Med vår erfarenhet av betonggjutning kan vi även ta oss an andra gjutjobb, från avdelande väggar till grunder med mera.

Byggställningar

Om ni behöver byggställningar till något projekt är vi rätt partner. Hyr av oss till bra priser! 

Vi kan även hjälpa dig med trädgårdsanläggning, dränering, asfaltering och mycket annat!