Renovera Innergårdar Stockholm

Full service - Gårdsbjälklag - Tätskikt

Innergårdsrenovering

En god investering för framtiden

Det är lätt att man väntar för länge med att renovera innergården. Gamla tätskikt börjar läcka, stålbalkar rostar långsamt bort. Det är lätt att tänka att en innergård håller så länge det övre skiktet ser OK ut, men det är vanligt att man hittar dolda problem under ytan. Många innergårdar ligger också ovanpå källarutrymmen, eller andra verksamheter. Då är det extra viktigt att utföra åtgärder i tid för att undvika skador och olyckor.

Hör av dig via kontaktforumläret eller på telefon så återkommer vi med en offert inom kort! 


Låt din innergård bli en väl utnyttjad yta

Det är vanligt att man inte utnyttjar innergårdar till deras fulla potential. En innergård kan betyda mycket för gemenskapen i en bostadsrättsförening eller hyresfastighet. Den kan bli till ett utrymme där de boende träffas och umgås, kan slappna av, laga mat tillsammans eller kanske anlägga en liten grönsaksträdgård där alla kan hämta örter, tomater och annat gott till middagen.

innergård

Innergården kan också vara av mer funktionell karaktär. Det brukar vara ont om utrymmen för att hänga tvätt, särskilt i fastigheter utan balkonger, eller för att ställa upp cyklar och liknande så att man slipper ta ner dem i källaren eller upp i lägenheten efter varje användning. Här är det viktigt att man utrustar innergården med praktiska lösningar såsom torkställningar och cykelställ.

Lång erfarenhet av innergårdsrenovering

Vi har i många år jobbat med att renovera innergårdar i Stockholm. Vi vet vad som krävs för att få en innergård som blir både hållbar, praktisk och trivsam. En väl utnyttjad innergård ger fastigheten ett mervärde.

Om innergården inte har renoverats på länge kan det finnas en hel del som måste bytas ut. Vi har både utrustningen och kunskaperna som krävs för att kunna renovera eller byta ut dränering, elanslutningar, vatten, avlopp och även gasledningar - något som fortfarande är vanligt i Stockholms innerstad.

Vi tar hand om hela renoveringen, från bjälklag och tätskikt till ytan. 

Tala om för oss vad ni har tänkt att använda er innergård till så tar vi fram en passande lösning åt er. Tänk gärna på om ni vill ha eluttag, vatten kranar och liknande redan i planeringsstadiet så blir det lättare för oss att passa in det i designen.

Kontakta oss här för att få en offert på renoveringen av innergården!